Първоначално публикувано от SandoOne
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
замръзващи дръжки врати
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеНa практикер има такива спрейчета също.Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеНз какво да ти кажа...то от тези спрейчета има ефект, но се търси дълготраен такъв.
В практикер Русе има вс продукти на тази фирма, предполагам и в др градове е сходно положението.
---------- Post added at 09:46 ---------- Previous post was at 09:45 ----------
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеТо е ясно. Писах, че миналата зима ползвах некъф без особен успех. Искам да пробвам именно тази марка- Nigrin.
Не се пръска, а тънкия накрайник се вкарва в ключалката.
Написах ти какво да направиш, просто опитай.
Струват около 5 кинта."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
WD-40 е временно решение, тъй като същото е на керосинова основа, а последният се изпарява. Освен това не държи на вода и проблема се появява след 1 автомивка. WD-то може да се ползва за хубава промивка на механизмна, но не и за трайно смазване. За смазване трябва да се използва подходяща смазка устойчива на атмосферни влияния. В никакъв случай грес. Аз лично ползвам Ballistol. Това е немска оръжейна смазка. Става за смазване на всичко. Има я състояние аерозол, течна и т.н. Повече инфо в нета.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от paunofff Покажи съобщениеWD-40 е временно решение, тъй като същото е на керосинова основа, а последният се изпарява. Освен това не държи на вода и проблема се появява след 1 автомивка. WD-то може да се ползва за хубава промивка на механизмна, но не и за трайно смазване. За смазване трябва да се използва подходяща смазка устойчива на атмосферни влияния. В никакъв случай грес. Аз лично ползвам Ballistol. Това е немска оръжейна смазка. Става за смазване на всичко. Има я състояние аерозол, течна и т.н. Повече инфо в нета.
Comment
-
Има създаден препарат за тази цел, а те ми разтягат локуми.
Е, за това ганьо плюнчи преди секс, вместо да си вземе един лубрикант на дурекс за 8 кинта.
Селяния до шия."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaПрепарата, за който говориш е против замръзването и наистина е решение на проблема на питащия. Начините за които "ганьовците" говорим решават проблема дългосрочно без да се налага нужда от подобни размразяващи препарати (които между другото са силно отровни и вредни).
Аз не отварям колата си с копче, а с ключ от три години и споделям опит.
При мен работи.
Пише си добре за какво е, но се съмнявам, че някога е било в ръцете ти.
Ще спра до тук, да не се засегнеш пак, че си чувствителен.
Ти, ако знаеш във ВД40 кво има, мани, мани."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaБило е в ръцете ми, когато и аз съм си отварял вратата с ключ а не с копче... Засягам се само когато някой прекали...
Какво има във WD-то, не знам а и не съм намерил някъде ясно и точно да е написано... Ако знаеш сподели, ще бъде интересно. Навсякъде пише какво НЕ съдържа...
А това за размразяването, че е токсично, отровно и т.н., на повечето подобни препарати си го пише на опаковката ясно и точно, че и някой и друг череп с кости рисуват производителите когато им се занимава..."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕми сипи зехтин да ти е безвредно.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕми сипи зехтин да ти е безвредно.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеДа разбирам ли,че ме наричаш Ганьо,след като аз съм си почистил бравите и НИКОГА не са ми замръзвали............а тебе те мързи или може би си технически осакатен и не можеш да си го направиш сам.....и ходиш по моловете за смазка.....пръскай бе,колко щеш пръскай,само не заблуждавай хората
Да разглобявам врата, за да чистя ключалка е чиста загуба на време и не виждам с какво ще помогне, а и нямам време за пилеене.
Виж сега ти, ако искаш пращай писма с гълъби вместо да цъкаш смси
Аз така си реших проблема и споделям опит.
Можем да предложим на колегата да си монтира реотан във вратата.
Коментарът ми за Ганьо, беше в съвсем друг контекст, но явно реши да изпуснеш пара тук, няма лошо, човешко е."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Секи си знае и мене ме мързи точно с това се занимавам некой ден като мие кеф ще ги разглоба ма виж лапата на километража едната ту работи ту не е тва ме дразни и се позанимавам тия дни ...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment